THE DEFINITIVE GUIDE TO הרמת סינוס

The Definitive Guide to הרמת סינוס

The Definitive Guide to הרמת סינוס

Blog Article

המדריכים באתר דנטלגייד מתבססים על מקורות מידע מהימנים, כגון רופאי שיניים מובילים בישראל, קופות החולים וארגונים נוספים בתחום רפואת השיניים.

לאחר יומיים ניתן לצחצח שיניים כרגיל, אבל יש להתנהל בזהירות רבה כחצי שנה לאחר הניתוח, כיוון שמדובר בניתוח מקדים להשתלת שיניים

 האפשרות לבצע השתלת שיניים מוצלחת נפגמת כאשר יש קושי למקם שתלים דנטליים בעצם הלסת כך שיהוו נקודות משען חזקות מספיק עבור השיניים המלאכותיות המחוברות אליהן. 

כאשר אתם עומדים לעבור ניתוח להרמת סינוס, עליכם לעבור סריקות או צילומי רנטגן שיאפשרו למנתח לבחון במדויק את מצב הלסת והסינוסים שלכם, ולקבוע את הצרכים שלכם.

סיבה נוספת ומאוד נפוצה היא מחסור בשיניים. בהיעדר שיניים, עצמות הלסת מתחילות לשקוע אל תוך הגוף ואז אין בסיס טוב מספיק להנחת השתלים, שכן לא נותרה מספיק עצם.

שלבי הניתוח מתבצעים כך: תחילה חותכים את רקמת החניכיים שנמצאת ליד השיניים הטוחנות וליד הטוחנות הקדמיות. לאחר מכן, מרימים את הרקמות וחושפים למעשה את העצם. תהליך זה משאיר באותה עצם חלל קטן שלתוכו תושתל העצם החדשה.

סיבוכים כגון: חום, נפיחות ניכרת של הפנים, הגדלה של בלוטות הלימפה בצוואר והגבלה בפתיחת הפה, דימום שאינו נפסק.

בעקבות המצב הביטחוני, לא ניתן לעשות שימוש בשירות זה מחוץ לגבולות ישראל. אנו מצטערים על אי הנוחות ומקווים לחזור לשגרה במהרה.

למרות שהליך הריפוי לאחר הרמת סינוס הוא בדרך כלל פשוט, יש מקרים שבהם יתכן שתזדקקו לתמיכה נוספת. לאחר הרמת סינוס מומלץ לפנות לרופא במקרים שבהם:

ריאות ??? ??? ונשימה בדיקת קורונה רפואת שיניים הלבנת שיניים השתלת שיניים יישור שיניים לכל הנושאים הרפואיים

מאמרים מקצועיים הרמת סינוס, השתלת עצם ושתלים דנטליים

הרמת סינוס נדרשת כדי לעבות את עצמות הלחיים האחוריות, והיא מתבצעת במקרים בהם העצם של המטופל נספגת בתוך הלסת.

נפיחות ושטפי דם- לאחר התפוגגות של חומר הרדמה, ייתכנו כאבים, נפיחות ושטפי דם בעיקר באזור הטיפול, בלחי ומתחת לעין.

הניתוח הוא למעשה שלב מקדים שבונה את העצם בלסת, על מנת ליצור בסיס לשתלים דנטליים העשויים טיטניום, אותם משתילים מספר חודשים לאחר הרמת הסינוס.

Report this page